Näytetään kaikki 15 tulosta

 • Attitude Holyplex No.1 Purify Shampooshampoo värjätyille hiuksille

  Attitude Holyplex No.1 Purify Shampoo

  16,99 

  Puhdistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksiasi. Plex-teknologia korjaa vaurioitunutta hiusta sisältä päin ja vähentää hiusten katkeilua. Koostumukseltaan täyteläinen ja kermainen. Saat näkyviä tuloksia heti. Tätä kannattaa testata!

 • Attitude Holyplex No.2 Glorify MaskHoitonaamio hiuksille

  Attitude Holyplex No.2 Glorify Mask

  16,99 

  Holyplex-hoitonaamio käyttää plex-teknologiaa, joka tuo hiuksillesi joustavuutta, parantaen samalla hiusten kuntoa syvältä sisältäpäin. Heti käytön jälkeen hiuksesi tuntuvat pehmeiltä ja näyttävät silkkisiltä. Tätä kannattaa testata!

 • Holyplex No.3 Sanctify viimeistelysuihkehiusten hoitosuihke vegaaninen

  Attitude Holyplex No.3 Sanctify Finishing Spray

  13,99 

  Kosteuttava hiusten hoitosuihke sulkee hiussuomut lukiten hiustesi luonnollisen kosteuden ja kiillon. Se antaa myös loistavan suojan Attitude Hair Dye -sarjan suoraväreille. Suihke on rikastettu kasviproteiinilla, jotka hoitavat vaurioituneita hiuksiasi aina latvoihin asti. Tätä kannattaa testata!

 • Herman's amazing bodyguard orchid complex shampoo 250ml

  Bodyguard Orchid Complex Shampoo

  18,99 

  Herman’s Amazing Bodyguard Orchid Complex Shampoo on välttämätön hiustenhoitoaine eloisille värjätyille hiuksille! Orkideauutteella, kasvipohjaisilla UV-suodattimilla ja auringonkukkauutteella rikastettu shampoo tarjoaa äärimmäisen suojan UV-vaurioita vastaan ​​pitäen hiuksesi kosteutettuina ja upean kiiltävinä.Täydellinen normaaleille, ohuille, värjätyille, kuiville ja kiharille hiuksille Orchid Complex Shampoomme tarjoaa ylellisen kokemuksen. Sen pH-tasapainotettu koostumus puhdistaa ja hoitaa hellävaraisesti paljastaen välittömästi luonnollisen tai värjätyn…

 • Bodyguard Sulfate-Free Shampoo

  18,99 

  Koe Herman’s Amazing Bodyguard -sulfaatiton shampoon ravitseva voima. Tämä kosteuspommi on  suunniteltu erityisesti vaalennetuille hiuksille, jättäen ne kosteutetuiksi ja terveen näköisiksi. Sano heipat kuiville ja vaurioituneille hiuksille! Tämä väriä suojaava shampoo puhdistaa hellävaraisesti ilman, että se poistaa luonnollista kosteutta hiuksista. Se sisältää myös UV-suojan, joka suojaa hiuksiasi auringon haitallisilta vaikutuksilta ja värisuojan, joka ylläpitää hiusvärisi…

 • Color Booster Shampoo Ash

  Crestol Color Booster Shampoo Ash

  15,99 

  Harmaa on uusi musta – Nopea ja tehokas tie eleganttiin savunharmaaseen tyyliin. Voit luottaa siihen, että tämä shampoo on hellävarainen vaihtoehto hiuksillesi, sillä se on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton ja parabeeniton.

 • Crestol Color Booster Shampoo Brown

  Crestol Color Booster Shampoo Brown

  15,99 

  Koe luonnollisen ruskean värin kauneus. Shampoo antaa hiuksillesi elinvoimaisen ja luonnollisen sävyn, tehden niistä terveemmän näköiset ja tuntuiset. Voit luottaa siihen, että tämä shampoo on hellävarainen vaihtoehto hiuksillesi, sillä se on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton ja parabeeniton.

 • Crestol Color Booster Shampoo Copper

  Crestol Color Booster Shampoo Copper

  15,99 

  Auringonlaskun hehku – Tämä shampoo ei vain heijasta auringonlaskun sävyjä, vaan lisää niihin syvän kuparin vivahteen, luoden lämpimän ja hehkuvan lopputuloksen. Voit luottaa siihen, että tämä shampoo on hellävarainen vaihtoehto hiuksillesi, sillä se on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton ja parabeeniton.

 • Crestol Color Booster Shampoo Pearl

  Crestol Color Booster Shampoo Pearl

  15,99 

  Anna hiuksillesi taivaallinen helmiäishohto ja hienostunut sävy, samalla kun taitat ei-toivotun keltaisuuden pois. Tiesitkös, että tämä tuote on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton, parabeeniton ja 100% vegaaninen! Tämä tuote ei ole vain eläintenystävä, vaan myös hiustesi paras ystävä.

 • Crestol Color Booster Shampoo Red

  Crestol Color Booster Shampoo Red

  15,99 

  Sytytä tuli hiuksissasi! Tämä punaisen sävyttävä shampoo tuo hiuksiisi tulista hehkua ja syvyyttä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Voit luottaa siihen, että tämä shampoo on hellävarainen vaihtoehto hiuksillesi, sillä se on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton ja parabeeniton.

 • Crestol Color Booster Shampoo Silver

  Crestol Color Booster Shampoo Silver

  15,99 

  Keltainen ei ole enää muodissa – Keltaisuuden karkoitus ja hopeisen hehkun tuoma eleganssi yhdistyvät tässä sävyttävässä shampoossa. Voit luottaa siihen, että tämä shampoo on hellävarainen vaihtoehto hiuksillesi, sillä se on PPD-vapaa, ammoniakiton, sulfaatiton, silikoniton ja parabeeniton.

 • Directions Colour Protecting Conditioner

  8,99 

  Kosteuttaa hiuksiasi hellävaraisesti samalla lukiten hiusvärisi hehkun. Hiero tasaisesti kaikkialle hiuksiin, anna vaikuttaa hetki, huuhtele huolellisesti ja Ta-dah!

 • Directions Colour Protecting Shampoo

  Directions Colour Protecting Shampoo

  8,99 

  Anna hiuksillesi hehkua ja säilytä värisi intensiivisenä Colour Protecting Shampoolla! Tehdään elämästäsi vieläkin colorikkaampaa!

 • Directions Pre Colour Shampoo 250ml

  Directions Pre Color Shampoo

  8,99 

  Tämä syväpuhdistava shampoo on suunniteltu erityisesti valmistelevaksi vaiheeksi ennen hiusvärin levittämistä. Tässä yhdistyvät tehokas puhdistus ja hellävarainen hoito, luoden ihanteellisen pohjan värin tarttumiselle.

 • Hello Snow White No Yellow Shampoo

  14,99 

  Herman’s Amazing Hello Snow White No Yellow Shampoo on paras ratkaisu karkottamaan ärsyttävät keltaiset sävyt pois hiuksistasi. Tämä tehopakkaus tekee taikojaan neutraloimalla ja syväpuhdistamalla kaiken ylimääräisen keltaisen, jättäen sinulle upean viileät vaaleat kutrit. Entistä parempien tulosten saavuttamiseksi yhdistä se meidän Hello Snow White No Yellow Maskiimme, jotta saat syvän ja viileän sävyn, joka tulee valloittamaan…