Palautukset

Palautukset

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset liittyen palautuksiin

Mitä palauttaminen maksaa?

Palautusmaksu 4,50 €. Asiakas vastaa toimituksesta (4,90 €) ja palautuksesta (4,50 €) aiheutuneet kulut. Nämä veloitetaan toimituksen ja mahdollisen palautuksen yhteydessä.

Miten palautan tuotteen / tuotteita?

Täytä tuotteen mukana tuleva asiakaspalautuslomake huolellisesti. Täytä tuotenumero, tuotteen nimi, määrä ja syy miksi haluat palauttaa sekä tuotteen hinta, jolla tuote sinulle myytiin. Tarvittaessa voit jatkaa kääntöpuolelle.

Palautuslomakkeeseen ei tarvitse ilmoittaa tilinumeroa, sillä järjestelmämme kysyy tilinumeroasi sähköpostitse palautuksen yhteydessä, mikäli tilinumero tarvitaan.

Huom! Tuote-etiketit tulee olla kiinni tuotteessa ja tuotteen on oltava uudelleenmyyntikelpoinen. (Lemmikkien karvat ym. pöly tulee poistaa.) Tuotteen tulee olla myös alkuperäisessä, läpinäkyvässä myyntipakkauksessa. Mikäli tuotteita ei palauteta ohjeiden mukaisesti, saatamme veloittaa käsittelymaksun 2-10 € (pussi puuttuu, tuote mytätty, lemmikinkarvoja yms..). Liitä aina asiakaspalautuslomake huolellisesti täytettynä mukaan, muutoin emme voi tehdä palausta.

Voit palauttaa tuotteen/tuotteet lähetyspakkauksessa, mutta voit käyttää myös omaasi, mikäli tuotepakkaus on rikkoontunut tai muutoin hankala teipata. Asiakaspalautuslomakkeen ylä-osasta löytyy palautusohjeet.

Yhtä tilausta kohden voit tehdä vain yhden palautuksen.

HUOM! Asiakaspalautusajan jälkeen tehtyjä palautuksia ei käsitellä.

DB Schenker

Jotta voit tehdä palautuksen, tarvitset lähetyksen alkuperäisen osoitekortin, lähetystunnuksen tai tekstiviestinä saamasi saapumisilmoituksen. Vie asiakaspalautus Schenkerin noutopisteeseen. Muista pyytää palautuksesta kuitti ja säilytä se siihen asti, että olet saanut tuotteesta/tuotteista hyvityksen.

Huomioitavaa:

-Asiakas hyväksyy tilaushetkellä voimassa olevat hinnat. Mikäli asiakas huomaa tilauksen vastaanottamisen jälkeen jonkin tilatun tuotteen hinnan muuttuneen (esimerkiksi alennusmyynnin vuoksi), ei asiakkaalla ole tuotteeseen palautusoikeutta ainoastaan saadakseen tuotteen halvemmalla hinnalla.

-Emme käsittele muiden verkkokauppojen palautuksia. Mikäli olet epähuomiossa palauttanut toisen verkkokaupan tuotteet meille, tulee sinun välittömästi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Veloitamme meille aiheutuneista kuluista sekä palautuksen uudelleen ohjaamisesta 20e.

Milloin saan rahani takaisin palautuksista?

Kolmen arkipäivän sisällä siitä, kun palautus saapuu meille. Palautus voi olla matkalla viikosta kahteen viikkoon.

Voinko palauttaa useassa erässä ostoksiani?

Et voi, samalla kertaa ostetut tuotteet tulee aina palauttaa samassa pakkauksessa, missä ne sinulle tulivatkin.

Mitä teen jos saan viallisen tuotteen?

Mikäli saamasi tuote on viallinen, niin otathan mieluimmin ensin yhteyttä meihin sähköpostitse info@bisters.fi


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot